REHABILITACJA - KROSNO

Fundacja 21 w Krośnie oferuje pomoc wszystkim osobom z niepełnosprawnością ruchową, a szczególnie dzieciom już od dnia narodzin. Wczesna interwencja jest niezwykle ważna ze względu na dynamikę rozwoju dziecka, dlatego im wcześniej jest podjęta rehabilitacja, tym większe szanse na lepsze funkcjonowanie ruchowe. Specjaliści z Fundacji 21 w Krośnie podkreślają, że ważna jest systematyczność i częstotliwość zajęć rehabilitacyjnych. Optymalną liczbę spotkań z rehabilitantem określa wykwalifikowany zespół terapeutów, pracujących w Fundacji 21 w Krośnie. Przygotowana do pracy z dziećmi o różnych stopniach niepełnosprawności kadra dobiera indywidualny program terapii. Ze względu na znajomość wielu metod i technik terapeutycznych doskonale wiedzą, jakie ćwiczenia ruchowe należy wdrożyć, aby usprawnić określone partie ciała.

Fundacja 21 zatrudnia najlepszych w Krośnie specjalistów w dziedzinie rehabilitacji. Ośrodek znajduje się w Krośnie przy ul. Wolności. Nowo powstała siedziba dostosowana jest do wszystkich potrzeb osób niepełnosprawnych ruchowo, np. windy, toalety, wejście.

Krosno rehabilitacja rehabilitacja krosno Rehabilitacja - Krosno