LOGOPEDA - KROSNO

Fundacja 21 z siedzibą w Krośnie organizuje pomoc logopedy wszystkim najmłodszym. Prowadzimy program wspomagania rozwoju, który obejmuje przede wszystkim dzieci o orzeczonym stopniu niepełnosprawności. Zajęcia z logopedą, które prowadzimy obejmują Krosno, Rzeszów oraz pobliskie miejscowości.

O pomoc logopedy powinno zwrócić się niezwłocznie po zauważeniu jakichkolwiek nieprawidłowości. Szybka reakcja i podjęcie pracy nad dzieckiem daje doskonałe rezultaty. Pomaga w rozwoju mowy oraz prawidłowego artykułowania wyrazów. Terapia logopedyczna prowadzona w Krośnie i Rzeszowie przez wykwalifikowanych specjalistów to nie tylko sposób na poprawę mówienia, ale także lepsze odnalezienie się dziecka w przestrzeni komunikacyjnej oraz relacjach ze światem.

Logopeda tak przygotowuje zajęcia, aby były one atrakcyjne dla najmłodszych pacjentów. Zauważono, że tego rodzaju terapia przynosi najskuteczniejsze rezultaty.

Swoją opieką obejmujemy przede wszystkim dzieci z zaburzeniami rozwoju. Pomagamy im jak najlepiej rozwinąć drzemiące w nich umiejętności. Widzimy, że prowadzona terapia przynosi oczekiwane rezultaty, dlatego chętnie pomagamy dzieciom i ich rodzinom.

Terapia logopedyczna w Fundacji 21 skierowana jest również do dzieci starszych oraz osób dorosłych. Indywidualnie dopasowany program zajęć jest dostosowany do wieku pacjenta i rodzaju niepełnosprawności, dzięki czemu terapia przynosi oczekiwane efekty.

Z przyjemnością udzielimy Państwu więcej informacji na temat terapii logopedy w Krośnie lub Rzeszowie. Zapewniamy, że każde potrzebujące pomocy dziecko otoczymy kompleksową opieką, przygotowując spersonalizowany plan działania. Serdecznie zapraszamy!

Logopeda Krosno Logopeda - Rzeszów